18
Find den plan der passer til jer

Vores Prisplaner

GRATIS

0kr/mdl.

Se om vi er noget for jer.

Med vores gratis prøveplan, hvor du har rig mulighed for at teste funktionaliteterne af. 

 


  • Checkmark 20.000 tegn
  • Checkmark 1 bruger
  • Checkmark Prædefinerede templates
  • Checkmark Re-write, Extend, Shorten, Custom Command og andre funktioner

PRO

499kr/mdl.

Til den typiske webshop. 

Boost din skriveprocess med en skræddersyet model til ét af dine tekstbehov. 

(Pris ekskl. træningsomkostninger)


  • Checkmark Alt inkluderet i vores "Gratis Prisplan"
  • Checkmark Ubegrænset tegn
  • Checkmark 5 brugere
  • Checkmark 1 skræddersyet model (500 træningstekster maks.)
  • Checkmark 1:1 onboarding forløb (Værdi 2.400 kr.)
(Se uddybning af features nederst på siden)
5
Prisplaner og Features

Ofte stillede spørgsmål 

Prædefinerede Templates?

På vores platform har vi allerede defineret forskellige templates til forskellige brugssituationer. Dette er bl.a. templates vi har opsat specifikt til hurtigt at kunne skrive produktbeskrivelser, blogindlæg, blogideer, annoncetekster, virksomhedsbeskrivelser mfl. Disse templates kan alle brugere tilgå ligegyldig plan, hvor det kun er betalende brugere som får adgang til skræddersyede templates.

Re-Write?

Ligesom du har muligheden for at generere tekst, kan du også omskrive allerede eksisterende tekster med Straact. Dette er en funktion flere af vores brugere sætter pris på da de nemt kan omskrive leverandørtekster om til unikke produktbeskrivelser. 

Extend?

Hvis du virkelig har skrevet noget godt, kan man godt være ærgerlig over der ikke er mere... Med forlæng funktionen, kan du nemt markere det gode tekststykke og får Straact til at skrive videre på det.

Shorten?

Nogle tekststykker kan godt blive for lange. Fx. med dine meta-titler, produkttitler eller andet er der typisk en grænse for hvor meget du må skrive. Med forkort funktionen kan du nemt, opsummere dit tekststykke og tage fyldeordene ud mens du bevarer det overordnede budskab. 

Custom Command?

Vi lavede prædefinerede templates under den forudindtagelse at det ville være mere brugervenligt, da man blot skal indtaste titel og give få informationer for at skrive sin tekst. Men hvad nu hvis du har en helt specifik opgave som vores templates ikke tager højde for. Med "Egen Kommando" kan du blot fortælle Straact hvad den skal skrive om, alt fra en fællessang om hvor dejlige dine kollegaer er til funktionsbeskrivelse af dit produkt.

Skræddersyet model?

Så snart en bruger har tilmeldt sig en betalte prisplaner, bliver de kontaktet af deres personlige Account Manager, som vil stå for både onboarding samt udvikling af den skræddersyede model. Her vil vi gå igennem processen med at finde de perfekte tekster fra din webshop modellen skal trænes på samt export af selvsamme tekster. Her fra trænes din model, og den vil være tilgængelig indenfor 3 arbejdsdage på din virksomheds Straact bruger.