8
Vores mission

Vi er en dansk tech-startup der skræddersyer kunstig intelligens til danske virksomheder tekstbehov.

Hos Straact har vi en ambition om at bygge bro mellem verdensførende AI teknologi og danske e-commerce virksomheders behov for digitalt indhold. At producere tekst ved hjælp af kunstig intelligens er et konkurrenceparameter, danske virksomheder også skal nyde godt af. Det er dog ikke bare lige til, hvilket er hvorfor Straact er sat i verdenen.

7
Hovederne bag Straact

Vores team

En håndfuld passionerede unge mennesker med baggrund i softwareudvikling og digital markedsføring. Med tidligere erfaring i større IT selskaber, opstart af digitale forretninger samt 13 års samlet universitetsuddannelse i datalogi/digitalt management, har vi nu sat ét mål for øje. At tilbyde danske e-commercere et smartere alternativ til tekstproduktion med verdensførende AI løsninger. 

Magnus Smed

Co-founder
Produktudvikling & Back-end

Andreas Kryger

Co-founder
Kundeansvarlig & Markedsføring

Ari Thomas

 

Digital Markedsføring

9
At arbejde hos Straact

Vi søger altid kloge hoveder.

Bliv en del af et ungt startupmiljø, hvor der er højt til loftet og passionen for det vi laver skinner igennem. Vi er en blanding af tech-interesserede ildsjæle som fælles for alt sætter stor pris på fælleskab, samarbejde og et godt grin. Hvis du interesserer dig for softwareudvikling, digital markedsføring eller salg så kontakt os gerne på følgende link.